ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2023

Vot per correu o amb doble sobre.

Per a aquelles famílies que no puguen vindre a la votació del dia 23 de novembre s'ha habilitat un sistema de vot amb doble sobre o "vot per correu" perquè puguen exercir el seu dret de vot en les eleccions al Consell Escolar. Deixem ací les instruccions:

  1. L'alumne o alumna pot passar per la secretària del centre a partir del 16 de novembre a recollir el “kit de vot per correu” per a portar-lo a la família.
  2. Emplenar l'imprés que va amb la documentació i signar-lo per la persona que votarà
  1. Marcar en la papereta els candidats desitjats. (Màxim 2)
  1. Incloure la papereta en el sobre xicotet i tancar-lo.
  1. Incloure en el sobre gran este imprés signat, fotocòpia del DNI de la persona que signatura i el sobre xicotet tancat amb la papereta.
  1. Entregar el sobre gran tancat en la secretaria a partir del dia 16 fins al dia 23 de novembre. Pot portar el sobre el propi alumne o alumna que el seu papà o mamà o tutor/a llegar desitja votar d'esta manera.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Publicació dels censos electorals del sector d'alumnat i famílies. Prem sobre el text per a descarregar-te el llistat.

Si hi ha algun error o no apareixes en el cens pots presentar una reclamació en la secretària del centre perquè es corregisca des del 19 al 20 d'octubre de 2023. És important que sàpies que has d'aparéixer en el cens si vols votar el pròxim 23 de novembre en les eleccions del consell escolar.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES SECTOR FAMÍLIES i SECTOR ALUMNAT

Les famílies i els alumnes i alumnes pot presentar la seua candidatura per a les eleccions al Consell Escolar des de hui dia 20 d'octubre fins al pròxim 7 de novembre tots dos inclusivament.

S'ha d'entregar l'annex de candidatura en la secretària del centre juntament amb una còpia del DNI. Els deixem en este article els documents que podran descarregar i emplenar per a posteriorment imprimir i portar-lo al centre. El 8 de novembre es publicarà el llistat provisional de candidats a les eleccions.

Pots trobar tota la informació sobre les eleccions al Consell Escolar prement ací.