Aneu a la barra d'eines

Concurs Beamline for Schools del CERN

En classe d'Informàtica parlem hui sobre la influència de les radiacions solars en els circuits electrònics i concretament sobre el seu efecte en els vols transoceànics. I recordàvem la nostra participació en 2018 en el concurs del CERN per a instituts BL4S.

https://beamlineforschools.cern/

Ací teniu el vídeo del projecte que presentem. Agraïm la col·laboració de Kiko Albiol, científic de l'Institut de Física Corpuscular (IFIC- CSIC), que ens va facilitar la formació que necessitàvem i ens va ajudar en el desenvolupament de la nostra proposta.

La participació en aquest projecte va permetre als alumnes conéixer una mica més sobre el CERN, els seus objectius principals, la importància dels experiments de feixos de partícules i alguns dels avanços que allí van nàixer.