Aneu a la barra d'eines

Scape room

El 12 de novembre els grups de 3r PMAR i el PR4 van participar en una “scape room” que els va descobrir alguns dels aspectes més desconeguts de la cultura valenciana. Ens la va oferir Alfred Montes (Info@voraserra.com), qui està treballant des d’Ontinyent per crear eines per al professorat de cara a transformar els continguts de les nostres matèries per apropar-los als joves amb aquest nou format. Des de l’orxata fins a les herbes de la Serra de Mariola, passant per les taronges o fins i tot l’invent de la Coca Cola, els nostres alumnes van anar descobrint els “Misteris de la iaia” (que és com s’anomena la instal·lació). Van haver d’esprémer la seua imaginació i capacitat de deducció per obrir panys, descobrir combinacions secretes i trobar objectes amagats a primer colp d’ull. Una experiència molt recomanable!