ABP 2052: LA TERRA ENTRA EN COL·LAPSE

2052: La Terra entra en col·lapse

Estem ben avançat el segle XXI. Si seguim fent malbé la Terra, el nostre planeta entrarà en col·lapse i ací no s’hi podrà viure. El nostre alumnat, a través d’una màquina del temps, té la possibilitat d’anar-se’n al futur i des d’un altre lloc del espai on es donen unes condicions de vida imprescindibles per als humans explicar-nos què hem de fer per, literalment, SALVAR LA TERRA!

Per saber per què estem com estem i on podem anar són imprescindibles uns determinats coneixements de Física i Química per saber quines són les causes per les quals el planeta blau cada vegada és més roig. Es consulten texts en Anglés per assabentar-nos-en i s’ha de saber també com es redacta un llibre de viatges, quines coses són imprescindibles per endur-se, com escriure una carta als nostres éssers estimats explicant-los el motiu de la nostra partida a l’espai exterior o com redactar un diari on deixar constància de les nostres aventures diàries.

Com que sabem que, encara no siga sempre cert, una imatge val més que mil paraules, el producte final el dibuix, disseny, maquetació i enquadernació d’un àlbum il·lustrat on a partir d’il·lustracions es pot informar els éssers que encara viuen ací de quines aventure haurem de córrer si no ens aturem una mica i reflexionem sobre el món que podem deixar als nostres descendents.

UN LLOC ON VIURE RET

Dossier d'activitats

Exemples d'activitats