EL COROMINES S’ACOMIADA DEL CURS 2021-22

Els dies 10 i 14 de juny, després de dos anys d'absència per la COVID, i amb moltes ganes i emoció, l'Auditori Pedro Mercader va tornar a emplenar-se de somriures, nervis, alegria, optimisme i germanor en retrobar-nos la família del Coromines, en els emotius actes de final de curs. L'últim dia de classe també va ser especial i les llibres van donar pas a activitats lúdiques i festives.

Dedicat a l'alumnat del professorat...

Graduacions

A l’acte del dia 10, es van lliurar les orles als grups d’alumnat finalista, els reconeixements a l’alumnat amb millors expedients acadèmics i els premis que recorden dos professors que van marcar amb la seua personalitat, professionalitat i bonhomia el nostre centre: Ferran Royo i Jaume Gozalbo. Després, fotografies a dojo, emotius parlaments de l’alumnat, les persones tutores, la directora i la presidenta de l’AMPA. Inoblidable per als protagonistes.

Fi de curs

El dia 14 es va celebrar el tradicional festival del Coromines, amb diverses actuacions de gran nivell: Teatre, Big Band COROMINES, Recital de Poesia, Cançó i Coreografies. Per a acabar la festa, l’escenari ple a vessar de professorat per ballar la coreografia més divertida de la història de les coreografies divertides; tanta va ser l’alegria que l’escenari va acabar amb tot l’alumnat, professorat i famílies ballant a sobre.Com sempre, actes modestos i sense cap pretensió, però plens d’ànima. Actes molt Coromines!

Últim dia de classe

I divendres 17 va ser l'últim dia de classe i també ens vam voler acomiadar amb activitats lúdiques i festives per donar pas a les merescudes vacances d'estiu amb alegria: master class de Capoeria i de Cubbà. Besets, abraçades i comiats.

Estem preparant material multimèdia divers que penjarem en aquest mateix lloc.

Estigueu al cas.
Bon estiu!!