LLIURAMENT DELS PREMIS DE RELAT BREU “JAUME GOZALBO”

Clic per ampliarEl passat dia 22 d’octubre, després dels ajornaments corresponents provocatsper la pandèmia, es van lliurar en un acte senzill però molt emotiu els premis de Relat Breu «Jaume Gozalbo» que s’atorguen a l’IES Joan Coromines per tal de conservar en la memòria un dels homes que més ha marcat l’educació de molts i molts benicarlandos.

Mari Carmen Beltrán i Àlex Gozalbo, acompanyats de la directora del centre, van ser els encarregats d’encoratjar l’alumnat guanyador perquè continuen amb la seua afició per l’escriptura en valencià i de felicitar-los pel magnífic nivell dels seues escrits.

Els guanyadors, recordem-ho, van ser:

[Llegir més…]

Primer cicle d’ESO:

  • Laia Agut Espinosa, primer premi
  • Bianca-Petrura Ralea, segon premi

Segon cicle d’ESO

  • Bruno Obiol Muyas, primer premi
  • Anna Jiménez Moliner, segon premi

Batxillerat

  • Marta Mejías Senar, primer premi
  • Bernabém Gallego Blázquez, segon premi

Des del Departament de Valencià, volem agrair el patrocini de la Llibreria Mulet en l’organització d’aquests premis.