TROBADA DE CENTRES EDUCATIUS ERASMUS A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

El dijous, 3 de novembre de 2022, els centres educatius de tota la Comunitat Valenciana amb projectes ERASMUS + KA1 ( convocatòries 2021-2022 ) van assistir a una jornada informativa duta a terme a la seu de la Conselleria d’educació, cultura i esport. Des de l’àrea de política lingüística i gestió del multilingüisme es va organitzar una jornada informativa i de reconeixement del treball realitzat als centres educatius per tal de millorar la qualitat educativa mitjançant els programes d’internacionalització de l’educació Erasmus +. Dos centres de la Comunitat van presentar la seua experiència com a centres ERASMUS+: l’IES LLUIS VIVES i el CEIP DR CALATAYUD.

PARTICIPANTS A LA JORNADA FORMATIVA
ENTREGA DE DIPLOMA per Rubén Trenzano Juan ( Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme)
PRESENTACIÓ DE LES BONES PRÀCTIQUES DE L’IES LLUIS VIVES