Beques IVACE I+I per a titulats en CFGS

S’ha convocat una nova edició de les beques IVACE I+I (Internacionalització + Innovació), amb 40 beques remunerades, amb l’objectiu d’especialitzar els joves en estratègies digitals per a la internacionalització, un perfil altament demandat per les empreses, en aquest moment en què són més necessaris que mai.

Aquestes beques combinen:

  • Formació teòrica aplicant la innovació al procés d’internacionalització, models que engloben tant el màrqueting digital, com la gestió de dades i business intelligence per a la internacionalització i la sostenibilitat.
  • Formació pràctica en empreses i entitats capdavanteres en l’àmbit de la internacionalització digital
  • AMB UNA DURACIÓ DE 12 MESOS I UNA REMUNERACIÓ DE 1.165€ MENSUALS

Aquestes beques, amb una durada de 12 mesos i una remuneració de 1.165€ mensuals, van dirigides a persones menors de 30 anys que estiguen en possessió de:

  • Titulació universitària de grau superior.
  • Titulació de formació professional de grau superior de les famílies de comerç i màrqueting, o d’informàtica i comunicacions. Podràs accedir a la sol·licitud de manera en línia a través del següent enllaç: SOL·LICITUD

Per tal d’accedir a la sol·licitud, podeu fer-ho en línia, a través del següent enllaç, o bé a través del lloc web de l’IVACE, en l’apartat de Documentació Persones Candidates.

El termini de les sol·licituds finalitza el 31 de juliol. Animeu-vos!