LA FÚMIGA visita el Jaume

Àrtur i Beteta, cantants de LA FÚMIGA visiten el Jaume II aquest divendres 27 de maig.

Després d’escoltar la seua música al llarg de tot el curs, LA FÚMIGA vindrà al centre. Ho faran els seus vocalistes Àrtur i Beteta, dos dels membres més destacats de la banda, que vindran a parlar-nos del seu recorregut, de les seues obres i el missatge d’amor i estima a la nostra llengua i a la nostra terra i de no deixar de creure fins a aconseguir-ho, com ha sigut, sense dubte el seu cas. El missatge és molt potent, i les persones que venen a transmetre’l són admirades per molts d’ells i elles, amb la qual cosa considerem que serà una xarrada més que profitosa i interessant.Ha sigut “complicat”, però és un goig i una satisfacció poder comptar amb els components d’una de les bandes referència del panorama musical en valencià, i que s’ha obert pas entre el jovent, i de quina manera, en aquest món tan i tan competitiu i tan “importat”… i ho ha fet en VALENCIÂ. Una sort.


Us esperem a totes i tots… La xerradda tindrà lloc al saló d’actes, a les 12’30h.