ACREDITACIÓ ERASMUS+ KA120 EN L’ÀMBIT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. de projecte: 2020-1-ES01-KA120-VET-095849

 

L’IES Gabriel Miró  acaba d’aconseguir l’acreditació KA120 en l’àmbit de la Formació Professional per al nou programa Erasmus +, que estarà vigent des d’aquest any 2021 fins a l’any 2027.

El nou programa Erasmus+ té com a objectiu ser encara més inclusiu, accessible i sostenible. Entre els principals objectius figuren el suport a la transició digital en l’educació europea i l’ajuda a la creació de l’Espai Europeu d’Educació.

Per a aconseguir-los, el programa ha sigut dissenyat de manera que l’accés de les organitzacions siga més fàcil que mai, facilitant als centres que hagen acreditat una trajectòria de qualitat en l’anterior programa l’accés a aquesta nova acreditació.

A aquest efecte, durant el mes d’octubre 2020  el nostre centre va presentar un nou projecte en la  primera convocatòria KA120. El passat  12/04/2021 es va publicar en la pàgina web del SEPIE la Resolució definitiva de la Direcció del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) per la qual es publiquen els llistats de sol·licituds seleccionades, rebutjades i excloses per a l’Acreditació Erasmus (KA120) en els àmbits de l’Educació de Persones Adultes, la Formació Professional i l’Educació Escolar, per al període 2021-2027 on apareixem com l’únic centre d’Orihuela acreditat en l’àmbit de la Formació Professional. Aquesta acreditació ens permetrà en els pròxims anys accedir, d’una manera més fàcil i àgil, a finançament per a la mobilitat d’alumnat i professorat.

Per a saber més sobre el nou programa:Fullet informatiu SEPIE KA120