Butlletí informatiu 26/04/2024

ALTRES ORGANISMES

 • CUIDA TU VOZ
 • VESPRADES EAR. La pobresa energètica i com treballar-la a l’aula.
 • Información relativa a las actividades previstas para el Día Mundial de la Salud (27 de abril de 2024) Plaza Huerto Sogueros y Menador
 • I Premios Provinciales de la Juventud
 • CAVANILLES EXPLORA, VISITEM RIBESALBES!
 • VESPRADES EAR. La pobresa energètica i com treballar-la a l’aula.


ALTRES ORGANISMES

CUIDA TU VOZ

VESPRADES EAR. La pobresa energètica i com treballar-la a l’aula.

Bon dia

El 29 d’abril (17:00 a 18:00) tenim una nova VESPRADES EAR. Tractarem el tema de la pobresa energètica i com treballar-la a l’aula. Parlarem amb Pilar Jordà Artigas, tècnica Projecte Europeu Wellbased sobre com s’aborda este problema des de la ciutat de València.

Inscripció:

https://mediambient.gva.es/es/web/ceacv/formulari-jornades-tecniques-ear

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image-5-1024x512.png

Salutacions

Información relativa a las actividades previstas para el Día Mundial de la Salud (27 de abril de 2024) Plaza Huerto Sogueros y Menador

Buenos días, adjunto información relativa a la celebración el próximo 27 de abril de la IV edición del Día Mundial de la Salud en la ciudad de Castelló de la Plana. 

El Ayuntamiento de Castelló de la Plana, forma parte de la Red Sanitaria Solidaria desde su creación en 2018 y viene apoyando desde entonces las iniciativas surgidas desde la Red, tanto económicamente como colaborando en la puesta a disposición de la organización de todos los medios para que se lleve a cabo tanto la Feria de la Salud, en la Plaza Huerto Sogueros, como las instalaciones del Menador para la celebración de las Jornadas.

Este año las Jornadas se centrarán en SALUD MENTAL, COOPERACIÓN INTERNACIONAL Y VOLUNTARIADO.

Esperando que sea de vuestro interés, solicitamos la máxima difusión entre las familias de vuestros centros.

Saludos.

Cartel

Actividades

. . . .

I Premios Provinciales de la Juventud

Bon dia,

La Diputació convocarà pròximament els I PREMIS PROVINCIALS DE LA JOVENTUT 2024 .Es tracta d’un certamen lúdic i didàctic impulsat per la Diputació amb l’objectiu de reconéixer i posar en valor l’enginy i la creativitat dels joves de la província de Castelló, amb edats compreses entre 14 i 30 anys.

Els premis objecte de la present convocatòria es destinaran a les següents categories:

 • Iniciativa Empresarial.
 • Mitjà social
 • Treball Musical-Solista i Grup-
 • Relat Breu i Fotografia Original.

Els enviem en arxiu adjunt el cartell dels premis a fi que facen la màxima difusió. Pròximament els manarem el cartell en paper, i les bases quan es publiquen.

Salutacions cordials.

*****

Buenos días,

La Diputación convocará próximamente los I PREMIOS PROVINCIALES DE LA JUVENTUD 2024 .Se trata de un certamen lúdico y didáctico impulsado por la Diputación con el objetivo de reconocer y poner  en valor el ingenio y la creatividad de los jóvenes de la  provincia de Castellón, con edades comprendidas entre 14 y 30 años.

Los premios objeto de la presente convocatoria se destinarán a las siguientes categorías:

 • Iniciativa Empresarial.
 • Social Media
 • Trabajo Musical-Solista y Grupo-
 • Relato Breve y Fotografía Original.

Les enviamos en archivo adjunto el cartel de los premios con el objeto de que hagan la máxima difusión. Próximamente les mandaremos el cartel en papel, y las bases en cuanto se publiquen.

Saludos cordiales.

Maria Cano MollarTécnic Mitja de GestióDiputación de Castellón (DIR3 L02000012)Cultura, Restauración, Deportes y Juventud (DIR3: LA0009599)Teléfono964359400Correomcano@dipcas.esDirecciónCentro Cultural Las Aulas – Pza. Las Aulas, 2 – 12001 Castellón

. . . .

CAVANILLES EXPLORA, VISITEM RIBESALBES!

Bon dia,

Des de l’organització d’Expedició Juvenil Cavanilles vos presentem la nostra iniciativa Cavanilles Explora, en la qual cada mes recorrem i descobrim junts un nou paratge natural.

Expedició Juvenil Cavanilles sorgeix amb el propòsit de visibilitzar els territoris rurals de la Comunitat Valenciana i fomentar i enfortir així l’esperit aventurer i compromés dels joves amb el medi rural.

Per això animem enèrgicament a tots els joves a adquirir aquest esperit aventurer participant en la pròxima caminada Cavanilles Explora que tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de maig a Ribesalbes on passarem un matí espectacular i replet d’activitats.

I també poden convidar als seus amics i amigues a viure aquesta experiència d’aventures!

Podeu trobar tota la informació i el formulari d’inscripció en el següent enllaç: https://www.expediciocavanilles.com/caminades-mensuals

Teniu fins el dijous 9 de maig a les 23:59h per enviar el formulari!

– Preu: Gatuït!

– Itinerari:

 • 8:30 Benvinguda i recepció de l’Ajuntament 
 • 9:00 Inici de la ruta a l’embassament de Sitjar
 • 10:30 Esmorzar a càrrec de l’organització
 • 11:00 Marxa a la cova i tossal Negre
 • 12:00 Visita guiada al Museu de la Baronia
 • 13:00 Fi de les activitats

En aquesta eixida, per falta de transport públic i amb l’objectiu de facilitar la participació dels joves, es convidarà a la persona responsable del transport del jove a participar en les activitats agendades al llarg del dia (màxim 2 acompanyants). Els acompanyants també han d’omplir el formulari d’inscripció.

Adjunt amb una carpeta trobareu els posts publicitaris que hem preparat per a aquesta activitat:

A què espereu per incriure’s?

Atreveix-te a viure l’aventura!

. . . .

VESPRADES EAR. La pobresa energètica i com treballar-la a l’aula.

Bon dia

El 29 d’abril (17:00 a 18:00) tenim una nova VESPRADES EAR. Tractarem el tema de la pobresa energètica i com treballar-la a l’aula. Parlarem amb Pilar Jordà Artigas, tècnica Projecte Europeu Wellbased sobre com s’aborda este problema des de la ciutat de València.

Inscripció:

https://mediambient.gva.es/es/web/ceacv/formulari-jornades-tecniques-ear

Salutacions