EXPLORA EL TEU BARRIO

Explora el teu barri! és un projecte de mediació educativa i cultural que es desenvoluparà en dos barris de la ciutat de València: Campanar, Patraix i en Pobles del Nord.

El projecte planteja una sèrie d’activitats participatives i creatives que interactuaran amb cada entorn amb la finalitat d’investigar, conéixer recursos culturals, tant a nivell institucional (biblioteques, teatres, museus, centres juvenils, etc.), veïnals (horts, places, carrers, etc.) com a humans (associacions, veïns, comerciants…) partint dels interessos i els coneixements dels xiquets, xiquetes o adolescents participants.

Es realitzaran trobades veïnals a través d’accions artístiques on compartir coneixements i habilitats que permeten crear vincles entre persones de diferents edats. Crearem accions multidisciplinàries que fomenten la reflexió sobre els espais que habitem de manera que es conceba a les persones de totes les edats, incidint en les més xicotetes, com a ciutadanes amb drets i deures.

Les activitats s’adaptaran tenint en compte la singularitat intercultural, social i topogràfica de cada zona, de manera que les característiques de cada territori es descobrisquen com una font de coneixements que explorar a través del joc.

Inscripció families:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJdwm3_dRVO3yuaFBZt-1GvkgR3tr8u8xZlDnbIYOp3bbhyw/viewform