RESUMEN REUNIÓ VIATGE 4ESO

En la reunió del 22 de març amb l’agència de viatges Stupendos, es van explicar les diferents rutes que podien triar-se per a realitzar el viatge de 4t de l’ESO. Entre elles:

  • Viatge a París, amb visita a la ciutat i a Eurodisney.
  • Viatge a la Selva Negra, amb visita a pobles pintorescos, a un parc aquàtic i a espais naturals d’especial bellesa.
  • Viatge a Itàlia. En principi amb parades a Pisa, Florència i voltants, però amb possibilitat de modificar el recorregut per a adaptar-lo a les preferències de l’alumnat-famílies.
    L’Agència de viatges, enviarà un codi a Vicedirecció, que serà reexpedit a totes les famílies a través d’Ítaca, perquè puguen accedir al formulari a través del qual es votarà i triarà la destinació definitiva.

Els tres viatges són de 6 dies i amb autobús, i amb un preu aproximat de 615 euros.

La informació sobre els pagaments la realitzarà l’agència directament a les famílies a través del contacte proporcionat en el moment de realitzar el formulari per a triar el destí. També es concretarà la documentació a aportar com: DNI i la targeta sanitària europea (sempre que siga possible).
Es recomana contractar un segur COVID per a cobrir-se enfront d’imprevistos ocasionats per la pandèmia, l’agència de viatges informarà al respecte més endavant.
Quan tinguem més informació de l’agència de viatges, ho comunicarem a través de Ítaca a totes les famílies.