Bienvenidos en el IES Bellaguarda

Escuela Embajadora del Parlamento Europeo

Preinscripció cicles formatius

Tenemos a tu disposición el CFGM en Producción Agroecologica, el CFGS en Proyectos de Edificación y el CFGS de Administración y Finanzas. Del 21 de mayo al 1 de julio puedes solicitar plaza para cualquier de los nuestro ciclos

T'agrada el camp? Tenim per a tu el cicle mitjà de Producció Agroecològica.

Fez del campo tu profesión! Conoce las oportunidades que te ofrece la agricultura ecológica. Estudia un ciclo práctico y con aplicaciones con lo mi laboral.

Forma't en el mon de la construcció. Tenim el cicle superior de Projectes d'Edificació.

Quieres trabajar de proyectista en edificios e instalaciones? Te gustaría diseñar y llevar un proyecto de obra? Te motiva ser técnico de eficiencia enèrgetica?

QUÉ OCURRE AL BELLAGUARDA

OJO AL ARTE

23 de junio de 2021

El nostre agraïment a tot l’alumnat i professorat que ha participat en la defensa i reconeixement del valor de l’Educació Plàstica i Audiovisual al llarg dels deu anys de formació a l’educació obligatòria.

LLIURAMENT DE NOTES AVALUACIÓ FINAL

21 de junio de 2021

Estimades famílies, Els informem  que es farà entrega als seus fills/es dels butlletins de notes de l’avaluació final en format paper el proper dia 23/06/2021 segons l’horari que adjuntem. (ENLLAÇ). Aquest butlletins vindran acompanyats amb tota la informació per a poder matricular-se el proper curs o recuperar la materia en la convocatoria extradordinaria. És important … Leer más LLIURAMENT DE NOTES AVALUACIÓ FINAL

Recollibres 2021 Primer torn

17 de junio de 2021

Primer TORN: El 21, 22 i 23 de juny 21 1r ESO   A  i B De 17 a 18 h.   1r ESO  C i D De 18 a 19h.   2n ESO A De 8,55 a 9,50   2n  ESO B De 9,50 a 10,45 22 2n  ESO C De 16 a 17 h. … Leer más Recollibres 2021 Primer torn

CALENDARI EXÀMENS EXTRAORDINARIS – JUNY 2021

17 de junio de 2021

L’alumnat d’ESO, 1r Batxillerat i cicles pot consultar el calendari dels exàmens de les assignatures pendents del curs anterior així com les dates per a les assignatures suspeses en la convocatoria extraordinaria.· Curs 2020-2021: EXÀMENS EXTRAORDINARIS – ESO – 1r BATX – FP [ENLLAÇ] EXÀMENS EXTRAORDINARIS – 2n BATXILLERAT – [ENLLAÇ]

Coneixem Altea amb Joanvi Martí

16 de junio de 2021

Els alumnes 4t  han fet una visita cultural per Altea, acompanyats per Joanvi Martí Devesa. Han descobert la història del poble, la toponímia i el paper en la guerra de Successió. L’activitat ha estat organitzada pel departament de Valencià.

NOVETATS BIBLIOTECA

3 de junio de 2021

La regidora d’Igualtat, Educació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Altea ha donat al centre una gran varietat de llibres feministes, en promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, sobre coeducació, prevenció de la violència de gènere i enaltiment de la vida de les dones d’interès cultural. La col·lecció incorpora llibres amb diferents estils … Leer más NOVETATS BIBLIOTECA

CONVOCATÒRIA ASSEMBLES EXTRAORDINÀRIES A.M.P.A.

2 de junio de 2021

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA A.M.P.A. I.E.S. BELLAGUARDA Per la present, es convoca a tots els pares i mares dels alumnes de l’I.E.S. de Bellaguarda, a l’Assemblea Extraordinària de l’AMPA d’aquest institut, que tindrà lloc el 7 de juny, en l’Institut en aula assignada, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona, amb … Leer más CONVOCATÒRIA ASSEMBLES EXTRAORDINÀRIES A.M.P.A.

Premis Sambori 2021 de literatura en valencià.

31 de mayo de 2021

Els alumnes dels nostre centre que han  sigut premiats en el concurs literari són: en la categoria de Secundària, Daniel Radew, de 1r ESO, i en la categoria de batxillerat, Joan Borja, de 1r de Batxillerat. El llurament de premis s’ha produït a Callosa d’en Sarrià, poble on s’ha organitzat la Trobada d’Escoles en Valencià, … Leer más Premis Sambori 2021 de literatura en valencià.

SOL·LICITUD DEL TÍTOL DE TÈCNIC O TÈCNIC SUPERIOR

24 de mayo de 2021

L’alumnat que ha finalitzat el cicle formatiu de grau mitjà o superior al nostre centre ha de sol·licitar el títol corresponent online. 1. Requisits per obtenir el títol de tècnic en grau mitjà i grau superior Cal haver superat els estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà o Grau Superior en el nostre centre. 2. Documents necesaris per a … Leer más SOL·LICITUD DEL TÍTOL DE TÈCNIC O TÈCNIC SUPERIOR

Prova d’accés a cicles formatius 2021

20 de mayo de 2021

Proves d’Accés a Cicles 2021 – Termini inscripció del 22 al 31 de març del 2021. L’accés als cicles formatius pot realitzar-se mitjançant dues formes clarament diferenciades: Una, l’accés directe, títol ESO o equivalent. Una altra, l’accés mitjançant una prova, si no es reuneixen tals requisits acadèmics. LLOC DE CELEBRACIÓ DE LES PROVES: – Les … Leer más Prova d’accés a cicles formatius 2021

ESTUDIOS QUE IMPARTIMOS

Educación Secundaría

Esta etapa forma parte de la enseñanza básica, tiene carácter obligatorio y gratuito. Comprende 4 cursos, que se siguen entre los 12 y los 16 años de edad.

Leéis más...

Bachillerato

El Bachillerato en el IES Bellaguarda se hace en tres modalidades: Artes, Ciencias y Tecnología, y Humanidades y Ciencias Sociales. Podras estudiarlas en horario por la mañana y nocturno. 

Leéis más...

Formación Profesional

La Formación Profesional pretende que las titulaciones profesionales acreditan las personas, además de un nivel de formación, una calificación profesional.

Leéis más...

CICLOS FORMATIVOS Al BELLAGUARDA

Producción Agroecòlogica

Fez del campo tu profesión! Conoce las oportunidades que te ofrece la agricultura ecológica. Estudia un ciclo pràtic y con aplicaciones con la el mío laboral.

Leéis más...

Administración y Finanzas

Mejora tu formación empresarial con uno de los ciclos con más alta empleabilitat del mercado laboral.

Leéis más...

Edificación y Obra Civil

Quieres trabajar de proyectista en edificios e instalaciones? Te gustaría diseñar y llevar un proyecto de obra? Te motiva ser técnico de eficiencia enèrgetica?

Leéis más...

Contacto
Calle Galotxa 1 

Altea, 03590
03002573@gva.es
966 81 60 70

Responsabilidad
La información que aparece en esta web es meramente informativa y no generará ningún derecho. El centro solo se responsabiliza de la información que aparece en el tablón de anuncios oficial del centro.