Campionat de Robòtica Educativa de la Safor 2022

El passat 20 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO de l’optativa de tecnologia va acudir a les instal·lacions de Vikyfoods per a participar en la semifinal de la 2a edició del Campionat de Robòtica Educativa de la Safor.

Enguany hem participat en la categoria LEGO Mindestorm. Esta categoria consisteix a realitzar el disseny i la construcció d’un robot mòbil autònom amb la capacitat de fer front al seu oponent i desplaçar el robot contrari fora de l’àrea establerta. Els enfrontaments van estar molt emocionants amb resultats molt igualats.

Hem de donar l’enhorabona als guanyadors d’esta semifinal, Andreu González Martí (3r d’ESO B) i Ayoub Gueddar Mayordomo (3r d’ESO D), que ens representaran en la final que se celebrarà el 9 de juliol en l’Espai Baladre de la platja de Gandia.

Feu clic en la foto per veure un vídeo del concurs.
Més images de l’activitat.

Este campionat està organitzat per l’Associació per al Desenvolupament Tecnològic de la Safor (Adetecsa) y la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV i té com objectiu inspirar i animar els i les estudiants a desenvolupar les seues habilitats científiques i tècniques.