ERASMUS+ 2018-2019 – Pràctiques d’Assessoria a Malta

Nº de projecte 2018-1-ES01-KA103-049012

PROGRAMA ERASMUS+ KA 103 “Mobilitats per a pràctiques”
Pràctiques d’assessoria i organització d’esdeveniments a Attard (Malta)
Març-maig 2019

Patricia J.
CFGS Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa

La meua experiència la resumiria en tres paraules: increïble, inoblidable i necessària. Increïble perquè mai m’hauria imaginat ni en el millor dels casos que tot el que vaig viure i vaig aprendre anava a ser tan bo i m’anava a marcar tant en la meua vida des del moment que vaig aterrar a l’illa; inoblidable perquè ha sigut la millor experiència de la meua vida i la repetiria milers de vegades més, i necessària perquè pense que tothom hauria de passar per una experiència així almenys una vegada en la vida.

Era la segona vegada que viatjava per a viure fora del país, però de debò que encara que no haguera sigut la meua primera vegada a l’estranger mai podré comparar Malta amb cap altre viatge ni experiència. Recomane i recomanaré sempre a tots els estudiants del meu institut i de la resta que viatgen, que sol·liciten la beca Erasmus+ i que sobretot gaudisquen perquè és una experiència meravellosa.

En el meu cas, vaig estar de pràctiques d’organització d’esdeveniments i noces. Els meus caps eren com la meua família allí i així m’ho van demostrar. Hui dia continuem tenint contacte i tire moltíssim de menys tot el que vaig viure allí. Vaig conéixer a moltíssima gent que hui dia són amics molt bons i continuem veient-nos per sort.

D’altra banda, Malta és un país preciós, les seues platges, la seua gent, el seu ritme de vida i la seua cultura van ser algunes de les coses que em van enamorar i que portaré sempre en el meu cor, ja que Malta sempre tindrà un trosset de mi, igual que jo sempre tindré un trosset de Malta amb mi. Recomane cent per cent que viatgeu a Malta, segur que us enamora igual que em va enamorar i em va marcar a mi.

Sempre estaré agraïda a l’equip coordinador del meu institut i al projecte per haver-me deixat participar en això. Tot el que s’aprén tant per la part de les pràctiques com per la part personal és fonamental: aprens a viure sola, et coneixes més a tu mateixa i coneixes el que en un futur serà la teua professió de mans dels millors. Tant de bo visqueu tots el que vaig poder viure jo, és inoblidable.