Divendres 3-3-23 hem assistim a les 9 matí fins 14 hores DAVID ALVERO I MAITE COSTA a la JORNADA S3 presentada per:
- MAR CANÓS SUBDIRECTORA GENERAL DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA.
- ACOMPANYADA PER JULIO MAÑEZ PRATS, DIRECTOR GENERAL DE SALUT PÚBLICA,
- REIS GALLEGO PERALES, DIRECTORA GENERAL D’INNOVACIÓ EDUCATIVA I ORDENACIÓ,
- DAVID TORRES GARCÍA, DIRECTOR GENERAL DE DESENVOLUPAMENT RURAL,
- LEO NAVARRO ROBLEDO, DIRECTOR IES ENRIC VALOR PICANYA,
- JUAN MEDINA COBO, PRESIDENT D’ ACICOM ,
- VICENTE DOMINGO GONZÁLEZ, DIRECTOR CEM
S’ha presentat el PROJECTE CANTINA S3 SALUDABLE, SOSTENIBLE I SOLIDÀRIA de l’Enric Valor de Picanya, què nosaltres el Cicle de dietètica de l’Enric Valor de Silla hem seguit els seus passos.
- XIROI PASTOR PASTOR CAP DE DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ FÍSICA DE L’IES ENRIC VALOR DE PICANYA ÉS EL CO-COORDINADOR DEL PROJECTE.
Han pogut treure de la cantina les xuxes, creïlles fregides, productes processats i begudes energètiques i han aportat productes ecològics i de km zero.
Al seu menjador tenen contractada una empresa escolar “CUINATUR” què s’encarrega de servir menjar saludable.
- JOAN QUILES IZQUIERDO, CAP DE SECCIÓ D’EDUCACIÓ PER A LA SALUT DE LA CONSELLERIA DE SANITAT I SALUT PÚBLICA ens ha parlat del PROJECTE DE MENÚS SALUDABLES I SOSTENIBLES
A les 11 matí han presentat l’Enric Valor de Picanya l’Activitat: TASTA’M amb CÒDICS QR
Respecte als projectes sobre Alimentació Saludable i Sostenible en Centres Educatius a més de l’Enric Valor de Picanya, cal remarcar també l’experiència al CEIP JOAN XXIII de Catarroja i L’IES SERRA D’IRTA
- L’EQUIP DE JUSTICIA ALIMENTARIA TAMBÉ HA ESTAT PRESENT