DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE (17 maig 2023)

Hui se celebra el Dia Mundial del Reciclatge amb l’objectiu de conscienciar a la societat sobre la importància que té tractar els rebutjos com corresponen, per a no contribuir al canvi climàtic, i així protegir el medi ambient.

Recorda que reciclar no sols és una responsabilitat de les institucions o dels grups ambientalistes i ecologistes. És una responsabilitat de tots i totes nosaltres. De tu depén donar-li una altra vida als envasos que utilitzes.

És un xicotet gest diari que cuida la salut del nostre planeta. És molt important fomentar l’hàbit del reciclatge a edats primerenques, perquè aprenguen a respectar la naturalesa i siguen conscients dels avantatges de viure en un entorn net. RECICLEM!!

Vos compartim el rap de l'alumnat de 3r A, que encara que siga sobre l'ODS 14 de la vida submarina que estem treballant aquest trimestre, és molt bonic per a commemorar aquest dia.

Enhorabona pel treball!!!