PROPOSTA D’ACTIVITATS SETMANA DEL 31 DE GENER AL 4 DE FEBRER -PROPUESTA DE ACTIVIDADES SEMANA DEL 31 DE ENERO AL 4 DE FEBRERO

GRAFOMOTRICITAT – GRAFOMOTRICIDAD

Les famílies faran en un/dos fulls diferents traços: línies rectes (verticals, horitzontals, inclinades), rectes formant sanefes de muntanyes juntes, amb forma de merlet de castell, corbes… i els xiquets/es amb l’ajuda de llegums faran el traç de les diferents línies dibuixades. També les poden fer amb aquarel·les, pintura, etc.

Las familias harán en un/dos folios diferentes trazos: líneas rectas (verticales, horizontales, inclinadas), rectas formando  cenefas de montañas juntas, con la forma de la almena de un castillo, curvas… y los niños/as con la ayuda de legumbres harán el trazo de las diferentes líneas dibujadas. También las pueden hacer con acuarelas, pintura, etc.

MATEMÀTIQUES – MATEMÁTICAS

Farem agrupacions d’objectes amb els números treballats a classe. Farem conjunts d’objectes amb diferent número d’elements (de 1 fins a 7 elements).

Haremos agrupaciones de objetos con los números trabajados en clase. Haremos conjuntos de objetos con diferente número de elementos (de 1 hasta 7 elementos).

Escriurem la sèrie numèrica des del número 1 fins al 7 (amb el material que considereu a casa: llapis, retoladors, pintura…).

Escribiremos la serie numérica desde el número 1 hasta el 7 (con el material que consideréis en casa: lápiz, rotuladores, pintura…).

LECTOESCRIPTURA – LECTOESCRITURA

Classificarem els noms dels companys/es de classe atenent a la seua inicial.

Els noms de la classe són: ABRIL, ALEIX, ANDRÉS, ASIER, CLAUDIA, GONZALO, INDIA, JOEL, JOSÉ DAVID, JULIA, LEO, LUCAS, LUNA, MALIK, MARCO, NATALIA, NICO, NOA, OLIVER, ROCÍO, SOFÍA, SOL, TADEO, VINZENT

Clasificaremos los nombres de los compañeros/as de clase atendiendo a su inicial.

Los nombres de la clase son: ABRIL, ALEIX, ANDRÉS, ASIER, CLAUDIA, GONZALO, INDIA, JOEL, JOSÉ DAVID, JULIA, LEO, LUCAS, LUNA, MALIK, MARCO, NATALIA, NICO, NOA, OLIVER, ROCÍO, SOFÍA, SOL, TADEO, VINZENT

PLÀSTICA – PLÁSTICA

Dibuix de la figura humana. Ens dibuixarem de cos sencer amb tots els elements de la cara i ens pintarem amb el material que tinguem a casa.

Dibujo de la figura humana. Nos dibujaremos de cuerpo entero con todos los elementos de la cara y nos pintaremos con el material que tengamos en casa.