Paella “de proximitat” per a l’alumnat de menjador

Hui hem tingut a l’escola la presència del xef Marcos Soriano, de l’empresa responsable del menjador “Colevisa”, que ens ha cuinat 3 paelles (dues amb carn i una vegetariana) “in situ” al nostre centre com a part del menú dels nostres xiquets i xiquetes.

El nostre alumnat ha pogut apropar-se al xef durant el procés de cuinar les paelles, li han preguntat els dubtes que han tingut i Marcos els ha comentat els “trucs” que han de tenir en compte a l’hora de fer el plat estrella de la nostra gastronomia.

Estaven boníssimes totes!!!!! Gràcies Marcossssssssssssssssssss

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies