Perspectives didàctiques en l’ensenyament de l’Holocaust a partir dels valors humans

Des de l’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València us animem a participar en la XI edició de les jornades sobre Perspectives didàctiques en l’ensenyament de l’Holocaust a partir dels valors humans, que un any més realitzarem en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Aquest curs 2023-2024 hem articulat la formació al voltant de les diverses formes de relat que han registrat, transmès i interpretat aquest fet històric: cartes, diaris o memòries; novel·les i contes; investigació periodística; cinema i altres formes d’art. A més a més, reflexionarem sobre les millors maneres d’abordar la temàtica a les aules, amb docents que ens aportaran les seues experiències de Primària i Secundària. En la secció miscel·lània final contarem amb el testimoni d’un supervivent de la tragèdia de Nagasaki. Us esperem!

Enllaç a inscripció: https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=11616178&usuario=formacion