Història de la ciència valenciana. L’astrònom Jeroni Munyós

L’àmbit Humanístic i Social i l’Àmbit CTEM del CEFIRE de València, en col·laboració amb la Universitat de València, oferim una nova línia formativa interdisciplinària dirigida a actualitzar i ampliar els coneixements del personal docent pel que fa a la història de la ciència en territori valencià. En aquesta primera edició abordarem la figura de l’astrònom i matemàtic Jeroni Munyós, pioner en la crítica a la suposada invariabilitat del cel i reconegut en les seues investigacions per astrònoms de la talla de Brahe i Galileu. Aquesta formació pretén oferir noves perspectives en la història social de la ciència valenciana, facilitar coneixements i recursos per a l’elaboració de situacions d’aprenentatge significatives en matèries científiques i humanístiques i aportar referents científics per a l’alumnat valencià.

INSCRIPCIÓ