2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

El Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme se celebra el 2 d’abril. Va ser creat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, per a posar en relleu la necessitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme, perquè puguen portar una vida plena i gratificant com a part integrant de la societat.

Baix el lema «Un feliç viatge per la vida» volem fer comprendre a la ciutadania el dret de les persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i les seues famílies a viure una vida feliç.

Cada any, al voltant del 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, milers d’edificis i monuments emblemàtics de todo el món s’il·luminen de blau com a mostra de suport i solidaritat amb el col·lectiu de persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i les seues famílies.

Ací tens una llista dels recursos disponibles sobre aquest tema en la Xarxa de Biblioteques CEFIRE (Monografies i Articles recents a text complet):

I enllaç al post de la Biblioteca CEFIRE de València, on trobareu més informació i recursos sobre el tema per a treballar en classe.