II CONGRÉS COEDUCA: COEDUCANT EN EQUIP

Hola a totes i tots, els dies 20 i 21 de gener de 2023 tindrà lloc el “II Congrés Estatal de Coeducació: Coeducant en Equip” organitzat per la Subdirecció General de la Formació del Professorat i la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional en el Teatre Serrano de la localitat de Gandia. 

Destaquem que la inauguració estarà a càrrec de l’Excma. Sra. Ministra d’ Educació i Formació Professional, Pilar Alegria Continente. 

Com a ponent inaugural comptarem amb la Dra. Patricia Melgar Alcantud que ens donarà les claus de  la socialització preventiva de la violència de gènere i de la intervenció social per a la superació de les desigualtats. 

Aprofitarem per a presentar el nou Protocol de Violència de Gènere en l’àmbit educatiu de la GVA i parlarem de les orientacions en el camp de la igualtat en la LOMLOE,  a través de Mercedes Sánchez Vico. 

 Com a ponència de clausura comptarem amb la dra. Capitolina Díaz Serrano que reflexionarà sobre la bretxa digital de gènere. 

A banda de les ponències anteriors, el congrés es complementarà amb:  

  • Un bloc de sis comunicacions simultànies. 
  • Un bloc de sis tallers coeducatius 
  • Dos blocs de sis experiències coeducatives.  

Els/les assistents hauran de seleccionar una opció  de cada  bloc segons els seus interessos. Per a més informació, consulteu el programa provisional adjunt (anirem informant-vos de les seues actualitzacions). 

Aquest congrés està organitzat amb la finalitat de: donar respostes a les inquietuds del professorat, difondre bones pràctiques i actualitzar la tasca docent en l’àmbit de la igualtat.  

Per altra banda, anirem actualitzant el següent enllaç amb la informació relacionada amb l’allotjament: https://portal.edu.gva.es/coeduca/es/congresos/

CONGRESOS – COEDUCACIÓ – gva.esLa Conselleria d’Educació, Cultura i Esports ha incluido dentro de los diferentes ámbitos de formación del profesorado, la Coeducación como un elemento más, con entidad propia, para desarrollar acciones formativas en igualdad que amplíe los recursos a disposición del profesorado y valore la transmisión de conocimientos, donde se potencie y difundan las prácticas coeducativas.portal.edu.gva.es

Esperem que aquesta acció formativa siga del vostre interés. Us esperem a totes i tots i agraïm la difusió del congrés entre el professorat del vostre claustre.Data límit d’inscripció el 8 de gener a través del següent enllaçhttp://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10787190&usuario=formacion&idioma=val