Soundpainting. Un nou llenguatge artístic a l’aula

Inscripcions: clica ací

Soundpainting és el llenguatge universal de senyals per a la composició multidisciplinària en viu, el qual és interpretat per músics, actors, ballarins i artistes visuals. En l’actualitat (2022) la llengua està composta per més de 1500 gestos que són utilitzats pel soundpainter (compositor) per indicar el tipus de material que desitja dels intèrprets. Aquest realitza una composició mitjançant la variació dels diferents paràmetres de cada conjunt dels gestos expressats.
El seu creador, Walter Thompson ha aconseguit el reconeixement internacional com a compositor i per la creació del Soundpainting, el llenguatge universal de senyals per a la composició multidisciplinària en viu. Ha compost soundpaintings amb orquestres, companyies de dansa contemporània, companyies de teatre i grups multidisciplinars, als Estats Units, Europa i Amèrica del Sud.
És un llenguatge accessible a tot tipus d’alumnat independentment dels seus coneixements previs d’improvisació.

                         “no existeix la partitura, no existeix l'error...”

Ponent: Pau Monfort

Nota: es prega que els participants porten al taller algun instrument musical.

Informem els/as participants que el dia 13 la sessió consistirà en una performance en La Nit de l’Art a Castelló a les 19 h dirigida per Pau Monfort i Roberto G. Gontán.