Carnaval

El passat 13 de Març vam celebrar en el col·legi Ruiz Jiménez el Carnestoltes com tots els anys. Tres dies abans van començar les consignes , el divendres 9, i enguany vam ser des de secundària els encarregats de vigilar que tots els companys i companyes vingueren al col·le complint el requisit que eixe dia hi haguera el Rei Carnaval haguera imposat. Disfressats com els sequaços del Rei del Carnestoltes, cada dia van revisar als companys i van col·locar un gomet en l’enfront d’aquells alumnes que no compliren la consigna.

El dia 13 de Març, cadascuna de les classes ens disfressem d’una Pel·lícula i vam fer una desfilada on vam poder ensenyar els nostres vestits als companys i companyes que feien de publique i ens animaven.

Va ser un dia fantàstic i el passem *super bé com tots els anys, tots vam fer un gran esforç per a preparar unes disfresses *super chules. Bé, moltes gràcies a tots els que van fer possible este dia i l’any que ve més.