TVA coneix l’Oceanogràfic

El passat 28 de febrer l’etapa de TVA vam gaudir d’una eixida a l’Oceanogràfic de València. Vam arribar prompte per a esmorzar i gaudir del gran dia que ens va fer.

Ens va arreplegar el que seria el nostre guia per a tota l’estada, Mario. Ens va ensenyar moltes curiositats dels habitants del lloc.

Vam començar visitant l’Àrtic i les seues precioses belugues. Després vam conéixer als pingüins i vam tindre la sort de tocar el seu plomatge.

D’ací, vam poder gaudir de l’espectacle dels dofins en una zona reservada on vam aprendre molt sobre conscienciació oceànica. En acabar, vam anar a la parada més esperada…els taurons!!!  Els lleons marins van ser el nostre següent recorregut…quins rugits!!!

Va arribar la nostra parada per a menjar en una zona reservada per a nostre cole i vam gaudir del pic nic que teniem preparat.

Com no podia faltar, la nostra última parada va ser el Mediterrani i la preciosa fauna marina. Era l’hora d’anar-nos-en però no sense abans el lliurament del certificat oficial d’haver assistit a la visita i diversos regalets que tenien preparats per al cole.

Sens dubte va ser un dia ESPECTACULAR!