Elmer l’elefant multicolor

Divendres passat dia 1 de Desembre vam celebrar en el centre el dia de la diversitat, i per a això els companys de secundaria preparem una representació teatral del llibre “*Elmer l’elefant multicolor”.

Per a això, els alumnes de les classes Secundaria 2 i 3 van estar assajant durant un parell de setmanes, preparant attrezzo i decorats i repassant el llibret. Finalment, en el menjador del centre representem l’obra davant dels companys de *Secundaría i *TVA amb molt d’èxit -encara que esta mal que nosaltres ho diguem.

A través d’esta obra, tractem de transmetre als companys els valors d’igualtat i respecte a les diferències individuals que es corresponen amb la celebració i que queden plasmats en l’obra.

Estem molt contents del bé que va eixir i agraïm a tot el centre la seua col·laboració.