Taller de coeducació: caminant per la igualtat

Des de la Coordinació d’Igualtat i Convivència es va proposar realitzar el taller «Coeducació: caminant per la igualtat» que ofereix la Regidora de Benestar Social, Educació i Esport de l’Ajuntament de València.

Alumnat de l’etapa de les etapes de l’ESO, TVA i PFQB van poder aprendre en la igualtat, el respecte i la tolerància, a ser éssers humans capaços de no realitzar accions discriminatòries per qüestió de sexe.

A través de les activitats, vídeos i participació de l’alumnat es va poder conéixer les diferències entre sexe, gènere, estereotip de gènere i rols, identificar i analitzar les desigualtats de gènere existents en la vida quotidiana, oferir alternatives no sexistes i fomentar la consciència del respecte i la diversitat sexual.

 

ODS relacionats amb l’activitat