Jornada de Bàsquet de Centres d’Educació Especial

Com és habitual, un any més, el passat dijous 28 de març, es va celebrar a l’Alqueria del Bàsquet de València, la Jornada de Bàsquet de Centres d’Educació Especial. Com no podia ser d’altra manera, el Centre Ruiz Jiménez es va sumar a aquest torneig amb dos equips, un de la categoria infantil i l’altre a la categoria absoluta. Cap dels dos va aconseguir l’anhelat títol de vencedor, però a jutjar pels rostres dels jugadors i jugadores tots van ser campions. Va ser una bonica jornada de risses i bons moments sumant als nervis de la competició i rivalitat, sempre sana entre col·legis. Molts d’ells i elles contrincants en altres disciplines, com el colpbol o hoquei, moment en el qual també vam aprofitar per saludar a antics amics.
En definitiva, un gran ambient, bones instal·lacions i sobretot uns jugadors i jugadores verdaderament CAMPIONS i CAMPIONES.