Jornades Anuals de Difusió Erasmus+ 2022

El 19 i 20 de desembre de 2022 assistírem a les Jornades Anuals de Difusió i Informatives Erasmus+ que es celebraren en el Teatro Real de Madrid. Fina Granell (secretària) i Maite Bacete (directora) van anar en representació del Conservatori com un dels 530 centres educatius acreditats.

Fina Granell i Maite Bacete en el Teatro Real de Madrid

Les Jornades varen estar organitzades pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) per a commemorar el 35é aniversari del programa Erasmus+. L’encarregat de realitzar l’acte d’obertura va ser el Ministre de Cultura Joan Subirats i el Sotssecretari d’Educació i Formació Professional Liborio López. Es varen presentar informes sobre els resultats d’aquest curs. També es va informar dels detalls de la convocatòria del 2023, amb importants millores sobre la internacionalització i la millora educativa.

Any rere any, des del nostre centre continuem apostant per la generació i manteniment de sinergies amb escoles, associacions i companyies de tot el territori europeu.