Eric Alcaide Orellana, 3r Premi de Cocteleria Creativa i d’Autor

El nostre alumne Eric Alcaide Orellana de 2n curs del Cicle de FPB de Cuina i Restauració que es cursa en el nostre centre, va aconseguir un Tercer Premi en l’última edició del Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló, en la categoria de Cocteleria Creativa i d’Autor. Durant la jornada va estar acompanyat pel seu professorat Reyes Faubell, Javier Guardiola i Jesús Castell.

Foto: Ajuntament de Benicarló

El concurs va tenir lloc el passat 3 de març i va estar organitzat per l’Ajuntament de Benicarló juntament amb el CIPFP de Benicarló, va congregar a alumnat de diferents instituts de tota la Comunitat Valenciana i de la província de Tarragona, mostrant el gran nivell assolit durant els seus estudis.

Foto: Ajuntament de Benicarló

Pots vore la participació del nostre representant en el següent enllaç:

Eric Alcalde 3er premi coctelería Carxofa 2023 VID_2023.mp4

Enhorabona a tots els participants i fins a la pròxima edició.