CELEBRACIÓ DEL DIA D’EUROPA 

El 9 de maig, amb motiu de la celebració del Dia d’Europa, hem lliurat a l’alumna de 4t B Ruth Cardona el premi de disseny del logotip del nostre projecte Erasmus +.

Amb el lema Viatge i Aprenentatge, el disseny vol transmetre: “El llibre representa les noves metodologies, el món que ix del llibre representa la inclusió i el plurilingüisme, el tren simbolitza la internacionalització i la digitalització i l’arbre mostra la sostenibilitat i respecte a la naturalesa”.

Aquest logotip identificarà a partir d’ara les activitats relacionades amb el nostre projecte Erasmus + acreditat. Aquesta iniciativa ens permetrà els pròxims anys treballar per a millorar el centre en el següents eixos:

  • Internacionalització
  • Plurilingüisme (anglés i francés)
  • Noves metodologies per a la Inclusió educativa
  • Sostenibilitat
  • Digitalització

Cada 9 de maig celebrem la pau i la unitat a Europa. Aquesta data marca l’aniversari de la històrica Declaració Schuman, en què aquest va exposar la seua idea d’una nova forma de cooperació política a Europa, que faria inconcebible la guerra entre nacions europees. La proposta de Schuman es considera el començament del que hui és la Unió Europea.

Nota: L’acreditació permet optar a projectes cofinançats pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’aquesta notícia és responsabilitat exclusiva de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de la Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que es puga fer de la informació ací difosa.