OPORTUNITATS DE FORMACIÓ EN EUROPA

El dijous 27 d’abril va tenir lloc al saló d’actes la presentació del programa Europe Direct, especialment pel que a fa a les oportunitats de formació que ofereix la Unió Europea. EUROPE DIRECT COMUNITAT VALENCIANA és membre de la xarxa Europe Direct a Espanya, la qual, al seu torn, forma part d’una família de centres a Europa. Els centres fan que Europa siga accessible per a les persones al seu país i permeten la seua participació en debats sobre el futur de la UE. La Comissió Europea s’encarrega de gestionar la xarxa.


La xerrada va estar adreçada a l’alumnat de 4t ESO i 1r Batxiller de l’I.E.S Francesc Ferrer i Guàrdia de València. Gràcies a la xerrada els estudiants van tenir l’oportunitat de conèixer les diferents beques que ofereix la Unió Europea per als seus estudiants. Des de les més conegudes beques Erasmus+ per a estudiants universitaris i de formació professional, així com l’oferta de pràctiques i voluntariat als diversos països de la Unió Europea mitjançant el programa EuroDyssee.


Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’equip Erasmus + en col·laboració amb el Departament d’Orientació i s’emmarca en l’estratègia de promoció de la internacionalització i cooperació del centre.