EL FERRER I GUÀRDIA EN PROGRAMES EUROPEUS!

L’IES Francesc Ferrer i Guàrdia participa per primera vegada en programes europeus. En concret, durant el curs 2022-2023 deu docents de l’institut assistiran a activitats de formació que tindran lloc en Islàndia, Irlanda, Itàlia i Holanda amb la finalitat de portar endavant el projecte “Cap a la millora de la qualitat educativa a través de la internacionalització de la pràctica docent”.

Així, el passat 3 de novembre, la directora del centre, Elvira Trilles, rebia el reconeixement en ser un dels programes Erasmus+ aprovats en la convocatòria d’enguany en el territori valencià. El projecte aposta per la innovació pedagògica i la internacionalització del nostre institut.

Nota: El projecte “Cap a la millora de la qualitat educativa a través de la internacionalització de la pràctica docent” està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’aquesta notícia és responsabilitat exclusiva de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de la Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que es pugui fer de la informació ací difosa.