Xerrada “LAS FLECHAS DE CUPIDO, AMOR Y MITO”

El dilluns 11 d’abril va tenir lloc la xerrada Las flechas de Cupido, amor y mito a càrrec de l’escriptora Isabel Barceló Chico, Premi de la Crítica de la Comunitat Valenciana 2019 en la modalitat d’Assaig per la seua obra Mujeres de Roma, heroísmo, intrigas y pasiones. 

Aquesta activitat gratuita correspon al Programa de actividades literarias en centros de Educación Secundaria de titularidad pública de de la Dirección General del Libro y Fomento de la Lectura (Ministerio de Cultura y Deporte), concretament al programa Por qué leer a los clásicos.  

L’activitat, organitzada pel departament de Geografia i Història, va estar dirigida a l’alumnat de Cultura Clàssica de 3r d’ESO i a l’alumnat de Grec i Llatí de Batxillerat.  

Isabel Barceló va fer un bellíssim recorregut per algun dels mites clàssics més coneguts i ens va fer reflexionar sobre la seua vigència en l’actualitat en l’àmbit de l’amor, les relacions, els afectes, la mort… A més, va il·lustrar les seues explicacions amb una selecció d’imatges que reflecteixen com els artistes, al llarg de la Història, s’han inspirat en els relats mitològics.