PROJECTE “FENT ESCOLA,FENT COOPERATIVA”-ET SUMES A RESTAR RESIDUS?

Dos cursos després, torna la Cooperativa «Moviment Solidari IES Ferrer i Guàrdia», formada per alumnat de l’assignatura Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial de 3r ESO. La nostra cooperativa té com a finalitat comercialitzar un producte, el benefici del qual és destinat al fons solidari de l’IES, per tal d’ajudar l’alumnat amb necessitats econòmiques a finançar material escolar, esmorzars i eixides curriculars.

L’alumnat implicat en aquest projecte ha triat vendre el  porta entrepans ecològic  Boc’n’Roll per portar l’esmorzar i reduir d’aquesta forma la quantitat de deixalles d’alumini i paper que es generen dia a dia amb la imatge de l’arbre, símbol corporatiu del centre i amb l’eslògan “MOVIMENT SOLIDARI”.

La venda d’aquest producte està lligada a la jornada “Dia de l’Esport” que tindrà lloc el 6 d’abril, esdeveniment promogut per la Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, dia en què tindrà lloc la 4a Cursa Solidària Ferrer i Guàrdia. 

Amb la finalitat que aquest projecte tinga èxit, necessitem la vostra col·laboració. El preu de mercat del porta entrepans és a partir de 9,95 € però hem arribat a un acord amb el fabricant i podem vendre el Boc’n’Roll a 7 €.  Aquest preu inclou esmorzar el dia de la Cursa i la participació en sorteigs de productes donats pels nostres patrocinadors. 

T’Imagines una escola lliure de residus, en la qual profes, pares i alumnat contribuïm al medi ambient?

Els vostres fills i filles poden  fer la reserva i pagament del seu Boc’n Roll des de dijous 31 de març fins dimarts 5 d’abril a l’hora del pati. Hi ha disponibles quatre colors que es podran triar a mesura que es faça la reserva. El producte serà lliurat dimecres 6 d’abril, dia de la Cursa. 

Més és menys. Com més utilitzem Boc’n Roll, menys residus generem

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!

Aquest projecte es gràcies també als nostres patrocinadors!!!!