“Un segle de música” 1a part amb la “Sénia Band” i el debut del grup d’alumnes “Otro miercoles”

El passat dimarts 21 de maig a les 12.30h, a l’Auditori Municipal de Paiporta, rematàrem el curs amb un fantàstic PROJECTE INTERDISCIPLINAR: “Un segle de música” 1a part.

Es va realitzar un recorregut des dels anys 20 fins als 70. Per fer-ho, es van projectar vídeos amb imatge seleccionades pel professor Àlex Gonzàlz per tal de presentar cada segle. Aquest vídeo l’acompanyava la locusió per part d’Àngels Verdejo de textos explicatius de cada dècada, els quals parlaven de la situació sociopolítica tant a l’àmbit internacional com nacional. Cada bloc acabava amb una cançó significativa interpretada pel grup musical Sénia Band acompanyat per la participació d’alguns alumnes.

A més a més, abans d’arribar a la dècada dels 70 es va fer un parèntesi presentat pel director en què Mariola Martínez, alumna de 4t d’ESO, recità el poema d’Estellés “Els amants”. D’aquesta manera, ens vam sumar a l’homenatge al poeta en l’any Estellés.

Durant aquest acte vam viure el recorregut històric de la mà de diferents cançons amb la participació de diferents alumnes. Al final de l’acte presentaren un nou grup musical que ha nascut a la Sénia, “Otro miércoles”; hi interpretaren quatre cançons que posaren el punt final a l’event.

Cal agrair la participació del departament de Música, Ciències Socials, Audiovisuals, Plàstica i Valencià. El seu treball va fer possible tota la posada en escena. Així mateix, cal remarcar el gran debut de dos grups: “La Sénia Band” amb professors i alumnes i del grup exclusivament format per alumnes “Otro miercoles”. Per últim, cal esmenar al cor “Cantar amb cor” de la Unió musical, el qual va cantar junt amb el cor de la Sénia.