Divendres passat vam celebrar la festa pigmalió!

Cada any iniciem el curs amb aquesta festa de benvinguda per a tot el centre i, en especial, per als membres que participen en el projecte pigmalió.  

La festa pigmalió ens va permetre treballar valors com la confiança i l’empatia, així com crear un vincle entre les parelles pigmalió. Vam gaudir d’un dinar de benvinguda, diferents jocs grupals i un fort esperit de celebració. 

A més a més, vam tindre un gran concert de la banda del centre. Parlem de l’Ukesémia Band, la qual compta amb cor, ukelele i la participació del professor Alejandro González amb la guitarra elèctrica i del professor José Juan Tejadas amb el baix elèctric.  

Recordem que la finalitat d’aquest projecte és connectar l’aulmant més gran amb el més menut per tal de crear una comunitat educativa sana, conscient i respectuosa. Açò és possible per la voluntarietat tant dels docents com de l’alumnat amb més experiència. 

Des de la revista donem les gràcies a tots els participants i animem l’alumnat a seguir fent gran aquest projecte! 

Jocs al pati
Concert