Vídeo treball d’alumnes gràcies al material del projecte MOON

L’alumnat del PR4 de 4t d’ESO ha realitzat un vídeo recopilatori de les pràctiques i les impressions realitzades pels alumnes de 3r d’ESO i 4t d’ESO de “Tecnologia i Digitalització” i també pels alumnes de Robòtica de 4t d’ESO: 

https://view.genial.ly/6489c9f86dbff20011986654/video-presentation-video-moon

Els alumnes han realitzat el disseny 3D d’un clauer personalitzat per a posteriorment imprimir-lo amb la impressora Ender-6 de Creality que hem adquirit gràcies al Projecte europeu Erasmus+ “The Classes on the Moon”.  Els alumnes de 4t d’ESO, a més, han realitzat pràctiques de programació amb les plaques Microbit que també hem adquirit gràcies a la participació en aquest projecte relatiu a la innovació educativa. 

Sempre amb la Tecnologia i la digitalització! I sempre pensant en la millor educació per al nostre alumnat! Rodem La Sénia! 

Mònica Camiña Urgel 
  Professora Tecnologia | Tutora PR4 
  e-mail: m.caminaurg@edu.gva.es