PIGMAFESTA

Com tots els anys hem gaudit d’una gran festa per tancar aquest curs del Pigmalió.

Dijous passat els alumnes majors pigmalions prepararen una festa de cloenda perquè els més menuts pogueren divertir-se.  Al pati hi havia activitats de tot tipus, des de pintar-se les cares fins a jocs d’aigua, que varen vindre molt bé per refrescar. 

Darrere d’aquesta jornada hi ha molta feina. Els tutors majors es reuniren als patis per preparar-la i dir que ho han fet molt bé. Ho han fet amb tanta estima que no podia eixir malament. Des d’ací volem donar-vos l’enhorabona i les gràcies per la vostra feina i implicació.

Vos esperem a tots l’anys que ve. Recordeu que quan caminem junts de la mà tot és més fàcil!

També desitjar-vos a tots unes bones vacances i que gaudiu moltíssim d’aquest estiu.