XERRADA DE MANEL ÀLAMO A 2n d’ESO

L'autor del llibre A boca de canó ve a l'Auditori Municipal de Paiporta per a donar una xerrada als alumnes de segon de l'ESO de l'IES La Sénia

Manel Álamo García va vindre a Paiporta el 9 de maig per a donar-nos una xerrada sobre la seua cinquena novel·la juvenil A boca de canó (llibre llegit per l'alumnat de segon de l'ESO en les classes de valencià), on explica la història de Vera, una xica de tercer de l'ESO que juga en l'Athletic Túria Juvenil de futbol femení. La vida de Vera, com bé compta el llibre, no ha sigut gens fàcil. Manel ha volgut projectar en aquest llibre,principalment, la superació personal, on Vera aconsegueix eixir de tot l'infern de la seua vida amb els seus amics al seu costat.

La xerrada va ser entretinguda i els alumnes es van mostrar interessats. Tingueren moltes preguntes que vam preparar a classe amb el professorat de valencià quemens acompanyà a l'activitat. Fins i tot els nostres companys van portar els seus llibres perquè el mateix Manel Àlamo els signara! Esperem que Manel haja gaudit tant com nosaltres en descobrir tantes coses del seu llibre.

A continuació us he deixat algunes opinions sobre la xerrada:

  • "Molt interessant ja que demostra el procés de creació d'una novel·la, els inconvenients i imprevistos, bloquejos de l'escriptor, inspiracions... Les anècdotes que va contar sobre els personatges o alguns moments del llibre van ajudar a entendre millor el perquè d'escriure'l." -Blanca 2nC
  • "L'activitat personalment em va agradar, encara que no m'haja llegit el llibre pel fet que vinc de l'estranger i el valencià encara em costa. Em va agradar com va dir tota la informació del llibre i contestà molt amablement a totes les preguntes."-Angelica 2nA
  • "Va estar molt bé l'activitat. L'autor ens explicà tot molt amablement. A mi em va semblar increïble."-Gael2ºD
  • "Personalment, em va agradar molt, va ser molt interessant. El fet que l'autor d'un llibre que hem llegit a classe haja pogut vindre a parlar-nos-en ha estat genial."-Claudia2ºE

Claudia Cortés Delhom 2ºE