Proves d’impressió 3D i curs en Itàlia de professorat

Durant el mes de març, el professorat del departament de Tecnologia hem continuat amb les proves d’impressió 3D per tal de preparar les pràctiques que farem amb el nostre alumnat en tornar de vacances de Pasqua. Hem decidit que utilitzarem la plataforma web TinkerCad per a realitzar els dissenys 3D i aquí vos deixem una imatge dels dissenys en dita plataforma i de les fotos de les proves d’impressió realitzades. 

D’altra banda, durant la setmana després de Falles, els professors Paco Llorens, Javier Polit i Mònica Camiña van realitzar un curs en Itàlia del Projecte europeu Erasmus+ “The Classes on the Moon” gràcies al qual hem adquirit aquesta impressora 3D, com ja s’ha comentat en ressenyes anteriors. Estem mirant d’adquirir-ne una segona impressora 3D per a poder imprimir amb els més de cent alumnes de 3r d’ESO del nostre institut, així com a altres components relacionats amb la impressió 3D i la robòtica educativa... Però d’això ja informarem en una altra ressenya! 

Sempre amb la Tecnologia i la digitalització! I sempre pensant en la millor educació per al nostre alumnat! Rodem La Sénia! 

Mònica Camiña Urgel