JOAN FUSTER EN EL SEU TEMPS

L’alumnat de 2n de batxillerat visita una exposició sobre Joan Fuster

Patrícia Moragon Fandos

Des del 21 de novembre i fins al 19 de març el Centre Cultural del Carme ha albergat l’exposició de Joan Fuster en el seu temps i l’alumnat de 2n de batxillerat ha aprofitat aquesta oportunitat per a visitar-la i aprofundir així en els seus coneixements sobre aquest magnífic autor de Sueca. 

A les onze en punt del matí, acabada d’obrir l’exposició, tot l’alumnat va submergir-se en el món de Fuster. La seua tasca era clara: respondre amb el seu mòbil un qüestionari digital que la professora havia preparat sobre l’exposició; i tant que el respongueren! Des del principi treballaren de valent per localitzar la resposta de totes les preguntes, sense descans. 

Una vegada donaren per finalitzada la feina i resolgueren els dubtes d’aquelles qüestions que no havien entés a la perfecció, tot el grup va marxar cap a la mascletà a la plaça Major de València on gaudiren d’un dia solejat magnífic i d’un espectacle pirotècnic sublim.