HAIRSPRAY

PAULA PIQUERO LOPEZ

El darrer divendres 11 de Novembre, malgrat les inclemències meteorològiques, els nostres alumnes de 2n i 3r de l’ESO van poder gaudir d’una adaptació en anglés del musical  ‘HAIRSPRAY’ a l’auditori de Paiporta. 

Un any més, l’ajuntament de Paiporta i la companyia ‘La tourné teatro’ ens han deixat ser partíceps d’aquesta entretinguda representació, que va tractar temes tan importants com l’acceptació, la tolerància i la igualtat entre éssers humans sense importar el físic. Es van tractar aquestos temes sota les reivindicacions: ‘Be yourself. You are unique. Embrace your shape. Born this way.’

Durant la representació, l’alumnat va poder riure, cantar, ballar i practicar anglés al mateix temps. Alguns dels nostres alumnes van ser, fins i tot, participants en 1er pla (Saba J, Eloy S, Lara C i Aitana B) pujant a l’escenari. A més, al acabar la representació, l’alumnat va poder interactuar amb els actors i les actrius fent preguntes en anglés. Va ser tot un èxit i va fer que s’ens oblidara tot el que va ploure durant l’anada. Repetirem l’any vinent, that’s for sure!