L’ENERGIA PIGMALIÓ

Dimecres passat iniciàrem el Pigmalió amb una gran festa de benvinguda.

Com cada any, en sentir el timbre ens disposàvem a eixir al pati per a començar la nostra trobada. Però aquest any ha estat diferent. El punt d’encontre era a l’entrada de l’institut. Allí  es trobaven el cor i la ukelele band, acompanyats pels professors David, Àlex i dirigits pel professor Àngel Rabassa. Varen interpretar en primícia la cançó “L’Energia Pigmalió” composada pel David Benlloch Chao, una cançó original que de seguida ens va contagiar eixa energia per seguir construint aquest camí junts. 

Després ens dirigírem al pati per dinar tots junts. En acabar i en llegir el manifest començava el joc que ens ajudaria a esbrinar quina era la nostra parella i professor pigmalió. El joc va estar molt divertit i ho vàrem passar d’allò més bé!

A continuació una sèrie de jocs en parella van donar el colofó final per a una jornada més que satisfactòria.

Vàrem contar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta i del regidor d’educació que des d’ací els volem agrair la seua visita i interès en el projecte.

Ara sí que comencem el nostre camí junts de la mà i com no, contagiats per l’ENERGIA PIGMALIÓ.