No deixeu de sommiar.

Quins nervis el primer dia d’Institut i, més encara quan arribem per primera vegada a un lloc desconegut per a nosaltres. Tot és nou i, cal posar en pràctica diverses destreses per encaixar i anar construint el nostre camí. Alguns només pensen que queda un camí molt llarg per recórrer, d’altres resignats, veuen passar curs darrere curs sense adonar-se que a la fi tots trobaran a faltar eixos moments i que els records entre aquestes parets restaran per sempre en la seua memòria.

El 27 de maig va tenir lloc la graduació de 2n de Batxillerat. Un acte molt emotiu que no deixà indiferent a cap dels presents i de, segur restarà en la memòria de tots. Des d’ací volem donar-vos l’enhorabona a tots i desitjar-vos que compliu tots els vostres somnis. Estem segurs que així ho fareu.

Després els tocava als de 4t d’ESO, l’acte va tenir lloc el dimecres 22 de juny. Vàrem passar moments divertits i emotius. A tots desitjar-vos també que continueu treballant per aconseguir allò que desitgeu. Als que marxeu del centre moltíssima sort i, els que continueu, ens vegem pels corredors!

Ara sí que cal acomiadar-se del que ha estat un gran curs. On hem pogut continuar activitats que havíem deixat de banda.

Bon estiu a tots i bones vacances!