VIATGE A LA NEU

CLARA GARCIA APARICIO (E24)

Dilluns a les 8.45 del matí iniciàrem el nostre viatge cap a Andorra. Pujàrem a l’autobús i durant el viatge paràvem cada hora i mitja per a descansar. En una d’aquestes parades esmorzàrem i en l’altra dinaràrem. Quan arribàrem  a Andorra vam anar a una tenda d’esquís on ens deixaren tot l’equipament que necessitàvem. Després, com que ja era de nit anàrem a l’hotel, sopàrem i a dormir.

Al dia següent, ens havíem d’alçar a les 8 perquè el desdejuni era a les 8.30. Després anàrem al telefèric que estava a uns 50 metres de distància de la porta de l’hotel. Pujàrem i ja dalt ens posaren les botes i els esquís.

Ens varen explicar que hi havien tres categories de pistes, la verda, que era la més fàcil, la blava que era un poc més difícil, i la roja que era la més difícil de totes. També estava la categoria negra, però és per a professionals perquè és una pista molt perillosa. Teníem temps lliure des de les 10 fins a les 12, ja que a aquesta hora començaven les classes que duraven fins a les 2. Després dinàvem en l’estació. Ens deixaven fins a les 16.30 de temps lliure i tornàvem a l’hotel, ens dutxàvem i teníem la vesprada lliure.

El tercer dia, en compte de quedar-nos fins a les 16.30 eixírem en acabar de dinar. Visitàrem Andorra. Anàrem a un carrer molt llarg on hi havia tota classe de tendes. Ens deixàren dos hores i, en grupets de quatre,  anàvem visitant les tendes.

Va ser un viatge molt divertit i recomane fer-lo perquè et dona experiència esquiant i t’ho passes molt bé.