Tallers de Tecnologia en la Universitat de València ETSE-UV

Els nostres alumnes de Tecnologia de 1r de Batxillerat i 4t d'ESO d'itinerari d'Acadèmiques, acompanyats per les professores Marta Castedo i Mònica Camiña, han assistit hui, dimarts 18 de gener, als Tallers educatius en l'ETSE-UV (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València), al campus de Burjassot-Paterna. 

En aquesta època del curs els alumnes universitaris estan d'exàmens i no tenen classes, de manera que hem pogut utilitzar els laboratoris de la Universitat, on el professorat universitari ha preparat unes pràctiques molt interessants per als nostres alumnes i d'altres instituts. 

L'oferta de tallers de la Universitat és molt variada i molts instituts, com el nostre, els sol•liciten, però no sempre hi ha cabuda per a tots. Nosaltres enguany hem tingut sort i ens han concedit dos tallers: Taller de Realitat Augmentada i Taller d'Energies Renovables, aquest últim s'ha subdividit en altres dos (energia solar fotovoltaica i energia solar-tèrmica). Els dos tallers han estat molt interessants i enfocats a la realització de pràctiques. També ens han donat informació sobre els graus que s'imparteixen en la Escola d'enginyeria ETSE i hem visitat part de les seus instal·lacions.

Aquesta ha estat la quarta ocasió en la que hi participem des del Departament de Tecnologia. El curs passat no es van poder realitzar els tallers per la situació de la pandèmia ocasionada per la COVID i enguany s'ha realitzat amb restriccions i amb totes les mesures de seguretat establertes. 

Si podem, de segur que altres cursos repetirem!