ACTIVITATS ECOSÉNIA 1r TRIMESTRE.

Durant les primeres setmanes del curs hem volgut conscienciar el nostre alumnat de la importància de mantindre un entorn net, començant pel seu propi pati, un lloc compartit on és necessari que es mantinga en bon estat perquè tots podem gaudir d'ell.

El primer que hem fet és passar per tutories una presentació de com queda el pati després de cada descans ple de residus i envasos o embolcalls dels esmorzars.

Aquesta molt millorable actitud cap a un espai comú es va traduir en una proposta d'activitat: eixir a fer batudes de neteja de residus per tutories.

Amb guants i borses, alguns grups de l'ESO han col·laborat en aquesta activitat que els ha servit per a aprendre la importància de mantindre espais nets i saludables. A més gràcies a l'empressa SULO que ens ha oferit contenidors per a millorar l'adequació del centre i contribuir a la separació de residus.

Així, en les batudes de neteja podem practicar la separació de residus amb el nou contenidor groc que tenim al pati i, per altra banda, hem renovat els contenidors de paper i cartró.

És important destacar la contribució del nostre Ajuntament que ens ha proposat organitzar una recollida de taps de plàstic amb l'objectiu de què tot eixe material desaprofitat es puga reciclar i transformar en un banc per al nostre centre.